Monday, September 1, 2008

Mesyuarat Agung KCT yang Pertama...

Sebelum aku ceritakan tentang AGM KCT, aku nak cerita sikit pasal aktiviti aku hari ini... dari pagi sampai petang.... aku g skul macam biasa,
gambor snap sendirik....dan ini lampu ganti2...(kalau ikut bahasa radio KRZ la...)... Kat skul, aku jumpa Puan Nor....pengantin baru....sungguh berseri wajahmu, sebab tu aku tepekkan dalam blog aku nie....Pastu petang yang sangat menyiksakan perut aku kerana berkeroncong mintak diisi.... Sambil aku berusaha ngapdet blog aku.... sebab terlalu banyak gambo untuk diupload.... nilah makanan aku... Sekejap ada....Sekejap takder....hehehehe masuk perot da!!!! Ni pulak minuman aku.... semuanya yang segera saja... aku mengaku aku memang malas! Hehehe...Malamnya pulak, sebelum kami keluar ke Shah Alam, saksikan kerja 2 beradik nie....Baiklah, sekarang baru dimulakan cerita AGM KCT ok!!!! Pada hari Jumaat yang lepas, KCT dengan julung2 kalinya mengadakan AGM di Geng's Corner, Seksyen 13 Shah Alam. Perlukan aku menerangkan segala gambor? Ehmmm... baiklah biar aku cuba ok?
Barisan kereta ada....
Kelihatan KRZ sedang tekun.... Tumpu ke mengantuk?..... Pencuci mulut.... Deretan makanan.... Sate yang aku tak sempat nak rasa pun....Fatin lepaks kat sini tau... Mengundi AJK baru.... Acara makan... dan makan.... beramai2.....
Apa2 pun, ku ucapkan selamat maju jaya kepada KCT.... bukan perli tapi ikhlas dari hati....bak kata Wahid dalam Melodi, TINGKATKAN PRESTASI, KURANGKAN KONTROVERSI!!!!! Wassalam......

1 comment:

Arechick Lana said...

yer..yer..kontroversi never die!x soooookaaaaa~!bluekkk!

emo di situ.lupe lak bkn blog sendirik!gagagaga~!

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog