Wednesday, September 3, 2008

Memory Remains....

Seminggu sebelum aku melahirkan Rafiq, kami sekeluarga sempat p family day skolah ku di Port Dickson.... Macam2 hal jugalah sebelum nak pergi tu.... Dalam keta KRZ, bukan kami bertiga jer tau, ada 2 org akak cleaner join kami.... kak Mis n Kak Ani..... bertolak dari skolah dalam kul 12 tgh hari, lebih kurang pukul 2 kami sampai..... petang tu ada sukaneka, kami turun awal jadi sempat lagi posing.... kelihatan KRZ sedang bersiap sedia untuk bermain.... Fatin bersama Lily... Lepas habis sukaneka, kami sempat singgah di kolam renang.... mula2 Fatin naik pelampung dia nie.... kemudian, KRZ pulak memegang.... aku pun turun jugak...cuma takdak sapa nak amik gambor aku....ni Zue & Nana serta Zaza....yang duduk di tepi kolam renang berhampiran kami... Sukanya Cik Patin.... Malam pula ada dinner.... Cik Fatin dgn KRZ.... Fatin main dgn Harisya anak Mas.... Gambo kami sekeluarga dengan BIG BOSS, Datin DEL..... Hari kedua, pagi... ada sukaneka lagi..... kumpulan KRZ sedang bersungguh2 membuat kota pasir.....Fatin, Tinik, Mary & Faris.... Gambar penutup,beramai2...... Memang best la.... nanti aku post citer p Pantai Kelanang pula yer kalau adalah..... tunggu!!!!!

1 comment:

Arechick Lana said...

hehehe...kiut giler patin..kecik je lagik masa nie..

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog