Sunday, September 28, 2008

Berbuka@Seri TTDI

Seperti biasa kami sampai bila cukup2 masa jer...
setia menanti ni ha, loving couple....Gaya Fatin sebelum makan....KRZ dengan air tembikai....Aku dok dalam 10 minit baru aku prasan table belakang meja kami tu terletaknya 5 org kengkawan satu sekolah dgn aku dulu... sorang jer yang sekelas dgn aku dulu Khairul Anuar, tapi yang lain tu sumanya aku masih kenal... Nak jugak depa pegang2 Rafiq....Lepas makan adalah lepaking time.... tak lama kemudian ahli baru KCT sampai, maaflah dik, akak tak tahu namamu...tapi akak tepekkan Hello Kittymu yang sangat menawan kalbu.....Kemudian kami p lepaking kat dataran bawah...lama gak, aku sempat tido lagi sambil teman Acik melayan "Baik Punya Cilok!", pastu gerak p Sri Pandan, 13....tak lama pastuh...KRZ ajak balik.....sudahnya Fatin tak mau balik....berkenan sungguh dgn Acik yer....Ala Fatin, kasilah Acik kamu tu chance nak dating ngan bf dia tu....kan ke dah nak balik kampung, beraya...hu hu hu...jangan ,marah yer Acik.....
Selamat Hari Raya!!!!

2 comments:

Arechick Lana said...

acik dah grab gambo atas tu sbb perasan comel.wakakak

skalik gambo gan patin tu..ayark!!
giler scary muke acik!!!hahaha

Aida Fidah said...

memang betul comel apa?

sapa2 yang tak puas hati dgn kenyataan ni, kalau berani, marilah jumpa aku...

hehehe...

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog