Monday, September 29, 2008

Jalan2 di Jusco One Utama

Selepas seharian mengemas, akhirnya kami keluar p jalan2, susah hati jugak mengingatkan baju raya anak2 belum ada lagi, jadi kami p jugak carik.... tapi mula2 sampai, kami p makan dulu, dah berbuka kat umah tadi takde makan pape.... penat mengemas kononnyer.... gambor makanan aku lupe nak mengambik,
tapi nilah baki makanannyer.....KRZ nak suap Rafiq kuah tomyam ni...jom kita tengok apa gaya si Rafiq....hehehehe...Fatin pulak mintak bawang....Rafiq....Rafiq dan KRZ...
Lepas dah dapat baju untuk anak2, kononnya nak cari lagi sorang sepasang, dah Rafiq terjerit2 lapor, jadi kami p baby room nie...
Tengok gaya Fatin, gaya Rafiq....KRZ yang bancuh susu....
Lepas tu, p cari bateri rechargeable utk camera, kan ke aku suka amik gambor.... bateri yang ada memang dah tak leh guna... tapi tak beli lagi...tengok jer dulu....
Tengoklah anak2 dengan gembiranya memunggah bateri....balik umah baru aku amik gambor baju depa...ni baju Fatin....ini pulak baju Rafiq...bestnya dapat baju raya!!! SELAMAT HARI RAYA!!!

No comments:

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog