Monday, September 1, 2008

Ambang Merdeka SCS di Taman Metropolitan....

Selepas menggunting rambut, kami terus gerak ke Taman Metropolitan, MRR2 (Kepong-Selayang). Pada aku memang grand la majlis yang dianjurkan... memang sepatutnyer kelab macam nie kan.....KRZ dapat jugalah jumpa ramai kawan2 yang sebelum ni hanya bersembang diudara..... Anak2 pula tersangatlah seronoknyer termasuk Rafiq yang dah pandai guna jari telunjuk untuk tunjuk..... Fatin pulak bila jumpa playground, macam nilah aksinyer.... Suasana bawah khemah.... Antara makanan yang disediakan...Siap bagi free gift untuk anak2 bawah 13 tahun.... Overall, memang best la kat situ....yang tak best kami kena balik awal.... ok.... Apa pun, TAHNIAH&SYABAS kepada penganjur, SCS Kuala Lumpur....Keep up the good work!!

1 comment:

Arechick Lana said...

jauh benor bezanya gan KCT nyer..huahuahua.opss!

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog