Friday, October 17, 2008

Baju Raya Fatin....

Jeng jeng jeng....Inilah baju raya Fatin, yang siap selepas raya....cantik!!Kak Sal mak pengasuh Fatin yang jahitkan, guna kain lebih....best kan ada mak pengasuh tukang jahit.... aku sengaja tak beli, sebab teringat tahun lepas punya baju raya, lepas raya je dah tak boleh pakai...betapa bebudak ni cepat membesar... (cest! pandai aku bagi alasan kan?) Baju Melayu Rafiq pun ada jugak, tapi masih lagi dalam proses...apa pun Kak Sal, tq bebanyak....(walau pun Kak Sal tak baca blog aku nih!) Saja nak bagi kredit! Owh! Sewaktu aku amik gambar ni, Fatin tengah syok main vcam yang dah jahanam kerana dia jugak yang main dulu... Wassalam!

1 comment:

Arechick Lana said...

comeyy sangat la kak...
baju raya dia sama kaler gan baju raya acik la..nanti masa KCT open house akak pakaikan dia baju ni ek..sama gan acik nanti..baru cam anak banak..hehehe

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog