Tuesday, October 28, 2008

Miting KCT sebelum Autoshow

Malam Sabtu, ada miting KCT lagik, kali ni last sebelum autoshow la.... sampai2 jer aku nengok, ada khemah siap pasang.... pastu jumpa keluarga baru KCT anak Shaffiq - perempuan : kalau aku tak silap namanya Syakirah..... Sambil2 depa meting, aku kononnya nak meng'update' blog, baru datang semangat tu, KRZ dah panggil aku suruh tengok Fatin.... ada pulak dia ikut anak abang ... amik batu ketuk2 peti ais krim, nak marah, anak orang... jadi aku korbankanlah niat suci aku nak ngapdet, aku serahkan notebook pada Fatin..... ni dia tengah tengok cite Lion King 1 1/2, siap nak tulis lagi..... On the way home, lalu tepi padang aktiviti luar... Fatin nampak KFC, dia siap mintak ngan KRZ lagi.... KRZ janji nak p KFC di NKVE....
nilah KFC yang dijanjikan, satu spicy, satu ori....
puas jugak aku nak memgontrol Mat Rafiq malam tu.... dan Fatin dengan gembiranya posing ngan sudu...seronoklah tu, dapat KFC! Tammat.....

2 comments:

Arechick Lana said...

hehe..patin sgt pandai bergambo la kak..

Aida Fidah said...

Sapa cikgunyer?

He he he...

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog