Tuesday, October 28, 2008

Geng's Corner Autoshow Part 1 (Pagi)

Hari yang dinanti2 sudah tiba!!!! Keluar umah dalam kul 7.30, p hantar anak2 kat umah Kak Sal....Sampai di SA dalam kul 8.30, terkejut tengok bawah khemah2 belum ada apa2 lagi.... tapi itu bukan tugas kami, jadi lantakkan saja.... aku lapor.... kata KRZ Geng's Corner nak provide breakfast! Tunggu punya tunggu hampeh takdak.... adalah dia bagi teh tarik dalam 2 jug besar... apa pun terima kasih..... Sebab dah boring takde nak wat bende... aku pun p la sibuk2 bawah khemah, ala2 tolong seting barang D'CARBO..... kendian, aku bising2 kat KRZ sebab aku tau ramai yang belum makan lagi, termasuk dia... last2 dia p beli 3 bungkus nasi goreng telur dan 1 kuay teow telur.... Thanks yang!....Maka berkongsilah depa makan.... apa la tak provide breakfast!
Hangin aku... aku lapar tau! Fikirlah kat bebudak yang tolong buat keje kat korang!
Ini pula keta pertama yang bahagian car wash basuh.... nanti aku perkenalkan petugas2 bahagian ni yek..... Kendian, aku kena p beli pam belon, plastik sampah, fotostet flyer carwash kat Tesco Xtra...malas pulak nak memandu...Roger Acik, dia pun baru nak keluar, ok cun! aku ngelat ke Tesco bersama Ina..... inilah barangan yang dibeli.....Bila dah pam 3 bag belon, kami pas beg2 sampah berisi belon tu pada KRZ.... untuk apa? nanti akan kuceritakan ok? Sila ikuti GCA Part 2....Bye!!!!

2 comments:

Arechick Lana said...

hehehe...apakan daya kak..bekpes x kasik.tp last2 diorg bg ucapan tu,cam rasa di appreciate la jgk kan..pape pon ni experience..

wah..tetiba mood serius berkata2.bluek!

Aida Fidah said...

Yela.... kita ni memang pantang dipuji kan...

hilang rasa marah!!!

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog