Tuesday, October 28, 2008

Geng's Corner Autoshow Part 3 (Lain2 Hal)

Sebelum menyaksikan lain2 hal, marilah baca tentang petugas2 car wash yer....
Koboi main curah air ....Ni pulak adik koboi...
pun sama jugak, main2 curah jer....Berikut adalah lain2 hal yang berlaku semasa Autoshow pada hari tersebut.....
1. Makanan yang dimasak oleh isteri salah seorang bos D'carbo.... thanks anyway....
2. Mini bike 3. Jumpa Yana 4. Gelandangan makan.... 5. Melayan anak2 yatim....
waktu ni, kami (aku ngan Acik) macam mamai2 gitu, kami baru bangun tido... yang tido lamanya aku la...
6. Anak2 yatim tunggu nak makan... 7. Tunggu keputusan.... 8. Anak2 yatin dapat angpow.... 9. Salah sebuah keta yang menang.... 10. Anak2 yatim dapat belon!!! 11. Doa penutup.... 12. Posing ramai2.....
Lepas posing yang ni, kami pun mula bertugas sebagi Majlis Bandaraya... mengutip sampah sarap.... dah siap kutip sampah sarap, kami dapat t-shirt sorang selai...
pastu, tokey Geng's Corner siap belanja air sarbat a.k.a air kenduri kawen....

sambil2 tu ada ucapan RBD,

ucapan Abg Shah & Wife (kenapa tetiba ada orang dalam pantang di situ?)

Overall memang puas hati la.... tapi ada sedikit kekecewaan, aku tak dapat hadir ke rumah terbuka Khaty.... to Khaty : I'm really sori yerk!!! Terpaksa la, benda ni dah rancang sebelum puasa lagi.... lagi pun, masing dah ada tugas... lain kali aku p umah hang ok...BYE!!!!

1 comment:

Arechick Lana said...

mukakakakak~!tak tahan statement ada org pantang tuh..lawok.lawok.terguling2 gelok.

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog