Friday, October 3, 2008

Jalan2 Ke Jusco Home Centre...

Balik dari rumah Pakchu, kami duduk umah lepak sampai lepas maghrib... baru keluar dari umah, itu pun sebab bonda nak beli pelapik dapur....
ni ha...rombongan dari Selama....KRZ jalan jauh ke depan....Nak turun escelator...
Gaya Fatin....Yang ini, Siti, tunang adik KRZ....Bonda yang ceria di dalam Jusco Home Centre.....Lampu mewah....
dan merupakan gambo terakhir aku amik sebab KRZ marah aku.... hu hu hu....nak tengok apa yang dibeli?
Ni ha!!! Yang Fatin main ni...oklah yer...tamat sudah!! Bye!

2 comments:

Arechick Lana said...

hik3...kene marah amik gambo??cakap gan KRZ,blogger tegar mmg la kene amik gambo..kui3

Aida Fidah said...

Ntahnyer... macam la Jusco tu die punyer....

Alamak!!!....ampung bang!!!

Hehehe...

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog