Tuesday, October 21, 2008

Pekerjaan Rafiq....

Malam tadi sebelum kami keluar pg beli barang, aku dengar dalam bilik kain ada bunyi ketek, ketek.... aku pun pergi la tengok.....Rupa2nya, mamat ni yang buat kerja..... ditekannya punat di belakang kipas tu,
kendian dia pegang bagi kipas tak bergerak! Waktu ni kipas sedang berpusing! (sorilah yer, camera aku boleh capture gambar kipas sedang berpusing!)
Tak puas hati bila aku switch off, dia terbalikkan pula kipas... Macam2 pekerjaan kau kan Rafiq?

1 comment:

Arechick Lana said...

ehehehe...bahaya la kak.
kang diselit jari cumel dia kang x pepasal jek..tp rafiki ada tokoh jadik electrician..bagos!tepuk3

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog