Friday, October 17, 2008

Inilah dia :- Mie.....

Seperti yang aku janjikan, hari ini aku nak ceritakan pasal kawan aku yang dengan murah hati memberi pinjam kamera....
biarlah aku namakan dia sebagai Mie dalam blog aku ni.... dia ni minat sangat mancing...
macam anak2 jantan mak aku jugak.... bukan korang tak tau, bila dah nama gila mancing, bini sarat mengandung pon tetap jugak nak p mancing!!! Memang gilo lah... (sori Mie: aku kata secara umum jer, ko jgn nak sensitip pulak!)Isterinya bernama Niza, sori yer...gambar yang Mie bagi ada sekeping jer...pastuh... siap corrupted lagi (lain kali aku tepek yer!)...
dan putera sulungnya bernama Hassan Abrar....sangat cute ok...
paling menawan tang mata....
kalah mata ayu anak2 dara tau! Mula2 aku transfer ke skolah ni, aku terus join dia pengakap....ada gambarnyer tapi malas nak scan....
yang ni gambar tahun lepas...
ketika aku mengandungkan Rafiq....Ini pulak, gambar Datin & Datuk p beraya sebelum raya....
kiranya gambar terbarulah...Oklah yer... nak p beradu sat....Wassalam...Bye!!!

2 comments:

Arechick Lana said...

anak dia comel kak..
tang mata tu yg mahal tuh..
ikot mata mak dia eh?

Aida Fidah said...

Begitulah mengikut kata bapaknya!

Tak pulak akak periksa mata maknya!

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog