Thursday, October 16, 2008

Kesalahan Ejaan!!!

Oops!!! Ada kesalahan ejaan, muatan ke mautan? Ini dah jadi kes naya...hehehe...gambar ni, kawan aku, Mie yang bagi...anyway thanks, dapatlah berkongsi dalam blog aku ni....ada satu lagi gambar yang aku suka...buah betik 2 bijik!!! Hari tu, aku nampak buah epal 2 bijik kan? Ha! Yang ini real punya....

2 comments:

Arechick Lana said...

xde kak..acik x publish citer tu..acik aitu citer pasal van tersadai sambil note kat polis tu ha..huhu

kak..ni betik la..bukan kelapa!hahaha

Aida Fidah said...

Ok kau tak publish...bagus!

Oh yer ke betik!!! Adusss!!!

Aku tersilap!!!Malu...

Sweet Memories....

Sweet Memories....

Blog Log

BlogCatalog